2016 m. vasario 7 d., sekmadienis

Changes


Kai gyvenimas teka ramia lėta vaga ištisus metus, net nesusimąstai kaip galėtų būti kitaip... Argi netiesa? Viskas nusistovėję, karts nuo karto paįvairini savo dienas tai kelione, tai kitokiu užsiėmimu, tai nauja šukuosena, tačiau visa kita - daugiau mažiau ramu ir gera. 

 

Gera, kol kažkas neatsitinka tokio, dėl ko turi palikti ramų uostą, tiksliau, išeiti iš savo komforto zonos. Ne savo noru, greitai, bet tikslingai. Kartais pokyčiai ir permainos būna kardinalūs, apverčiantys visą mūsų pasaulį, kuriame gyvename.

 

Dabar puikiai suprantu, ką reiškia dalinti į kairę ir į dešinę patarimus kitiems, kuriems būtent taip ir nutinka, ir ką reiškia pajausti tai savo kailiu, kai pačios patarimai nebeatrodo tokie efektingi. Atsiranda noras pabėgti, į kitą miestą ar į kitą šalį, norisi užsidaryti, niekaip neprisileisti..

 

Naujas gyvenimo puslapis ir neramina, bet yra ir kitas jausmas, reiškiantis, kad viskas jau nebebus taip kaip buvo. Viskas bus nauja, viskas bus kitaip.


Sutapimais aš netikiu. Tikiu, kad nauji pokyčiai mano pačios gyvenime neatsitiktinai sutampa su artėjančiu pavasariu. Pavasaris - nauja pradžia gamtoje, todėl noriu tikėti, kad ir man susiklostę pokyčiai atneš gražią pradžią naujam gyvenimo etapui. Verta ją padaryti žavinga!

 

Šiame pasaulyje nėra nieko pastovaus, išskyrus patį nepastovumą 
(Dž. Sviftas)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blogger template designed By The Sunday Studio.