2015 m. liepos 25 d., šeštadienis

Apie svajones

Ar teko pastebėti, kad kai nors gyvenime įnirtingai siekiame ir trokštame visomis savo kūno ląstelėmis, visa tai nutolsta dar labiau?! Paradoksalu, bet atrodo, kuo labiau įsikabinęs laikaisi savo svajonės, tuo labiau ji tolsta - tai atsiranda netikėtų kliūčių, įvairiausių apribojimų, kartais abejonių, ar iš tikrųjų man to reikia... Tarkime, svajoji išvykti į tolimą žemyną, į savo svajonių šalį, pagaliau tau pasitaiko proga, bet staiga stabteli ir klausi savęs, ar aš tikrai to noriu?! Imi dėlioti visus už ir prieš, bet ir tai nepadeda...Savęs vis klausi, ar tai mano, ar tai daugiau kitų primesta svajonė ir t.t. 

Kuo daugiau sau klausimų užduodi, tuo sunkiau tampa apsispręsti. Kuo daugiau neduoda ramybės mintys, tuo labiau intuiciją bei iš vidaus kylantį atsakymą užgožia proto padiktuoti sprendimai..

Yra toks posakis  
When you don't know what to do, do nothing!

Ir kartais jis tampa tikru išsigelbėjimu. Kai nežinai, kaip pasielgti, ką nuspręsti, kartais geriau palaukti ir išlaukti, nieko nedarant! Tiesiog nieko nedarant...Ir dažniausiai, viskas taip pasakiškai susidėlioja į savo vietas, kad imi tai vadinti kone stebuklu.. Tačiau visi, kurie gilau patyrinėję savo vidų, žino, jog tik nuraminus savo mintis, ateina patys geriausi sprendimai.. 
Labanakt,
La Vita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blogger template designed By The Sunday Studio.